Zoek 
Een Dakkapel van Dalmé
Dakkapel met houten kozijnen
Een dakkapel met houten kozijnen staat garant voor een natuurlijke uitstraling. Dankzij de hoogwaardige afwerking en bescherming weet u zeker dat u vele jaren plezier beleeft aan uw houten Dalmé Dakkapel. kozijn kan worden voorzien van naar buiten openslaande ramen (draairamen) of ramen die voorzien zijn van een draai-kiep systeem. Bij de draairamen is de sponning voorzien van een tochtprofiel en is het beslag (inclusief tele-uitzetijzer, sluitplaten en raambomen) voorzien van het politiekeurmerk SKG**. Bij draaikiepramen zit er standaard aan de binnenzijde een raamboom. De draai-kiepramen gaan naar binnen open en zijn voorzien van een klepstand aan de bovenzijde. Het voordeel van een draaikiepraam is dat met elk weertype een raam open gezet kan worden.

Glas
Alle kozijnen zijn standaard voorzien van dubbel glas. Het type glas wat wij toepassen is het isolerende HR++ glas. Het is tevens mogelijk om het glas met kruis roeden uit te voeren welke in of op het glas zijn aangebracht.

Ventilatieroosters
In het kozijn kunnen ventilatieroosters worden aangebracht. Hierdoor kunt u ten alle tijde de ruimte ventileren zonder een raam te hoeven open zetten.

Dakbedekking
Bij een platte kap wordt het dakbeschot voorzien van een kunststof dakbedekking welke voorzien is van een productgarantie van maar liefst 10 jaar!. De dakranden worden standaard afgewerkt met een aluminium daktrim. Het is tevens mogelijk te kiezen voor een zinken dakrandafwerking met of zonder kraalrand.

Bent u geďnteresseerd of heeft u vragen, dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen stuur gewoon een email of bel ons!

© 2008 Dalmé Alle rechten voorbehouden.