Zoek 
Een Dakkapel van Dalmé
Dakkapel met kunststof kozijnen
Een dakkapel met kunststof kozijnen is een investering die zich terugbetaalt in lage onderhoudskosten en een lange levensduur. Kunststof kozijn kan worden uitgevoerd met een vlak of een verdiept profiel. Het kozijn is standaard verkrijgbaar in de kleur roomwit. De kozijnen zijn echter in vele andere kleuren verkrijgbaar. De buitenzijde van het kozijn kan glad afgewerkt worden of afgewerkt met een zogenoemde redoliet folie (houtnerf folie). Ook voor een kunststof kozijn geldt de keuze voor openslaande ramen of ramen met een draai-kiep systeem

Glas
Alle kozijnen zijn standaard voorzien van dubbel glas. Het type glas wat wij toepassen is het isolerende HR++ glas. Het is tevens mogelijk om het glas met kruis roeden uit te voeren welke in of op het glas zijn aangebracht.

Ventilatieroosters
In het kozijn kunnen ventilatieroosters worden aangebracht. Hierdoor kunt u ten alle tijde de ruimte ventileren zonder een raam te hoeven open zetten.

Dakbedekking
Bij een platte kap wordt het dakbeschot voorzien van een kunststof dakbedekking welke voorzien is van een productgarantie van maar liefst 10 jaar!. De dakranden worden standaard afgewerkt met een aluminium daktrim. Het is tevens mogelijk te kiezen voor een zinken dakrandafwerking met of zonder kraalrand.

Bent u geďnteresseerd of heeft u vragen, dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen stuur gewoon een email of bel ons!

© 2008 Dalmé Alle rechten voorbehouden.