Zoek 
Een Kozijn van Dalmé
Houten kozijnen
Houten kozijn
Houten kozijn
Hout is vanouds het materiaal dat gebruikt wordt '''voor raam- en deurkozijnen. Vroeger bepaalde de houtsoort de duurzaamheid en de mate van het onderhoud, tegenwoordig is de houtverbinding en de afwerking net zo belangrijk. De houtsoort 'dark red meranti' wordt het meest toegepast. Maar u kunt kiezen uit veel alternatieven, zowel in hardhout als in zachthout. Houten kozijnen kunt u in alle kleuren verven. Een duidelijk voordeel ten opzichte van aluminium en kunststof kozijnen. Met geavanceerde kleursystemen en duurzame verfsystemen kunt u hout in vrijwel elke gewenste kleur en glans (laten) afwerken. Kozijnen aan de zuidkant van uw woning staan veel in de zon. Vooral donkere kleuren verf verouderen sneller en vragen om meer onderhoud.

De hoogwaardige kwaliteit van de Dalmé houten kozijnen wordt gegarandeerd door de juiste kwaliteit van de houtsoort. Misschien wel net zo belangrijk is de wijze waarop het hout bewerkt wordt. Het Hout voor de kozijnen van Dalmé wordt op professionele wijze bewerkt voordat dit tot kozijn wordt verwerkt. Het hout wordt met moderne gereedschappen verwerkt tot kozijnen met een ambachtelijke kwaliteit en degelijkheid.

Het eindproduct is een hoogwaardig en duurzaam houten kozijn dat ruimschoots aan allenormen voldoet. U krijgt op al uw hardhouten producten tien jaar garantie.

Bel of mail ons voor een vrijblijvende offerte. 

© 2008 Dalmé Alle rechten voorbehouden.